Meest recente berichten
Urban-Green building nature - Rotterdam
20395
page-template-default,page,page-id-20395,ajax_fade,page_not_loaded,,wpb-js-composer js-comp-ver-4.7.4,vc_responsive

Strategie

 

Gezien we spreken over een veel groter geheel dan alleen de realisatie van bloeiend groen in het voorjaar is de aanpak de basis van ieder project. Urban Green onderzoekt voor ieder project welke partijen direct en indirect betrokken zijn. Juist de partijen die indirect te maken hebben met de ruimtelijke ordening kunnen van groot belang zijn in het realiseren van een mooi project. Hierin manifesteert Urban Green zich als een vliegwiel door met frisse energie en een vernieuwende blik alle betrokkenen en belanghebbenden te enthousiasmeren voor hetzelfde doel. Alle neuzen dezelfde kant op is de basis van succes, een ieder zal hierin gehoord moeten worden.

” Uitstekende voorbereiding staat aan de basis van succes, maar alleen met bevlogen teamleden haal je ook echt de top.” (Ronald Naar)

Het verbinden van partijen en de samenwerking die daar uit volgt is de nieuwe weg naar succes. Om dit succes toe te passen op een verbetering van de sociale kwaliteit heb je partijen nodig vanuit diverse invalshoeken. Urban Green stimuleert partijen als bedrijfsleven, Gemeente/Overheid, burgers, Zorg en Welzijns instellingen, Onderwijs en Kennisinstellingen om gezamenlijk deze verbetering in te zetten. Uit een goed geschreven projectplan blijkt dan ook dat het voor elke partij rendabel kan zijn te participeren. Dit gedachtengoed vind je tevens terug in de samenwerking van de Triple Helix, onderdeel van de gebiedscooperatie.